Es presenta la candidatura d’en Ramon Morera a les Primàries del PSC

Posted on Updated on

Amb una important assistència de militants i simpatitzants ahir es va presentar en l’Agrupació local del PSC de Castelldefels la candidatura d’en Ramon Morera a les primàries per encapçalar la llista del PSC en les eleccions municipals del 2015.                                                                                                                                                                  DSCN6286DSCN6316

Sota l’eslògan “Millor per Castelldefels”, més de 50 persones presents en l’acte van poder escoltar la proposta d’un del dos candidats que busquen els avals per poder participar en les primàries obertes que el PSC de Castelldefels celebrarà el proper 5 d’abril.

L’acte presentat per la psicòloga Carme Sánchez , el candidat, Ramon Morera, metge de professió, va donar a conèixer el motius per què es presenta, quines son les seves propostes i els seus objectius, tot basat en la participació, la transparència, la honestedat i la obertura de la política i de l’organització política a la ciutadania.

“Vull un partit obert a totes les tendències i sensibilitats que formen i han format el PSC”.

“Vull aconseguir que la meva ciutat, Castelldefels, sigui de les persones i per les persones”.

Ramon Morera, va agafar el compromís davant els assistents a l’acte que la seva implicació serà total i treballarà, conjuntament amb la gent que l’acompanya, per treure les polítiques de dretes i conservadores que estan gestionant actualment la política municipal, sense cap projecte de ciutat i que tenen com a màxima la privatització de la gestió pública.

“Volem treballar amb la il·lusió de fer un servei als nostres conciutadans, treballant de valent per llimar al màxim les desigualtats socials i culturals, i em comprometo, per què ho crec, que els alts càrrecs i alcaldes no ho haurien de ser més enllà de vuit anys consecutius, per què no es bo per a ningú fer de la política representativa una professió”

L’acte va cloure amb la intervenció dels assistents plantejant al candidat les preocupacions que més angoixa a la ciutadania.

La campanya  i les propostes de la candidatura d’en Ramon Morera es poden seguir en les xarxes socials, facebook i el bloc “millorpercastelldefels.com”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s