Gràcies companyes i companys !!!

Posted on Updated on

Ramon primàries

DSCN6506

Gràcies companyes i companys !!!

Ahir va ser un gran dia, vaig poder entregar als avals de la meva candidatura a les properes eleccions primàries del partit a Castelldefels.
Estic convençut que el pas que ha fet el PSC en convocar aquestes primàries obertes per designar els candidats -en aquest cas per l’Alcaldia-  és un encert, perquè comporta la possibilitat d’una àmplia participació ciutadana, un pas valent de futur i, sens dubte, donarà més projecció al nostre partit.
Aquest procés, com ja sabeu, establia que per aspirar a ser candidat calia el suport previ d’un nombre significatiu de militants. Els candidats que obtinguessin els avals necessaris, es podrien presentar a la votació de militants i persones progressistes que hi vulguin participar.
El suport, doncs, de molts  militants, ha fet possible que hi pugui haver primàries a Castelldefels.
Durant aquest mes de març, cada una de les candidatures que hem obtingut els avals necessaris, intentarem arribar al màxim nombre de ciutadans per presentar-los  les nostres propostes i fer visible el partit a la ciutat. El procés acabarà dissabte 5 d’abril, amb la votació popular. No cal dir que t’hi esperem.
Crec que la candidatura que surti elegida per encapçalar la llista del PSC a les eleccions municipals serà la millor, perquè l’haurà volgut una majoria de les persones votants. I ben segur que tots els militants continuarem treballant per derrotar els partits conservadors i aconseguir un govern  progressista a la ciutat.
La feina continua. El projecte s’ho val.

 

Ramon Morera i Castell
Candidat PSC Primàries Castelldefels

www.millorpercastelldefels.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s