Les nostres propostes.2

Posted on

Ramon primàries.2

Volem construir un nou projecte per a Castelldefels: una proposta que cregui en la ciutat i que, lluny de donar-li l’esquena, la faci créixer, tal com volen els seus habitants.  Les persones han de ser no només els receptors, sinó els protagonistes de totes les actuacions que es duguin a terme. Amb aquest objectiu, si el nostre candidat arriba a l’alcaldia, impulsarem la creació d’un Consell Municipal a cada sector, format per representants de les entitats i associacions, regidors i tècnics, per traçar les línies generals de les actuacions.

Creiem que cal donar la màxima prioritat als serveis públics: salut,  educació, i atenció a la dependència, com a pilars d’una societat  ben organitzada, que vetlla que tothom, sigui com sigui i vingui d’on vingui, estigui atès i tingui les mateixes oportunitats. Posarem tot el nostre esforç en aconseguir-ho, tot i que el municipi no en tingui les competències.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s