Les nostres propostes.4

Posted on

Ramon primàries.2

Creiem en la cultura, que fa gaudir i créixer les persones i els pobles, tant la popular i tradicional, que ens recorda el passat, com la que té les arrels en el coneixement i la creativitat, paràmetres que poden ser el motor de l’economia del futur proper i de la nostra pròpia identitat. Per això demanarem la participació dels agents culturals i artístics locals en la programació cultural.

 Creiem que una ciutat és educadora o no ho és per a petits i grans, segons com tracta els seus ciutadans, segons com està organitzada i segons com actua. La ciutat és de les persones i per a les persones. És casa seva, i des de l’Ajuntament procurarem que eduqui, que les persones hi estiguin còmodes i se’n sentin orgulloses. Per això, dialogarem amb ells sobre les seves necessitats i els seus desitjos.

 Volem que en aquesta ciutat, ja pràcticament construïda, hi hagi més equipaments per a tothom: joves, adults i gent gran, on es puguin reunir, conversar i organitzar actes i espectacles, amb el mínim de burocràcia i sense lloguers.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s