Les nostres propostes.5

Posted on

Ramon primàries.2

Volem un Castelldefels obert a tothom, respectuós amb totes les ideologies i pacient amb les persones que no actuen amb el civisme necessari. Pacient, però que treballi perquè el civisme sigui la conducta imperant, no amb sancions sinó amb diàleg i actuacions que mostrin a les persones de conducta inapropiada  que el seu comportament incívic no fa bé a ningú.

Creiem en la diversitat, com a font de riquesa social i personal. Promourem la relació entre persones de divers origen, ideologia, religió, llengua… de manera que es coneguin, es respectin i s’ajudin els uns als altres a viure i ser feliços.

Volem que la imatge que Castelldefels doni de cara a l’exterior sigui la d’una ciutat intel·ligent, sana, educadora, cultural, respectuosa i participativa, presidida per la platja des de sempre, pel Castell des del segle XII, pel Canal de Piragüisme des del segle XX i pel Campus Universitari del segle XXI.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s