Posted on

morera-A6          Volem construir Castelldefels amb la ciutadania

        Per una política participativa , honesta i transparent .

        Treballant amb les persones .

Una ciutat de les persones ha de ser un projecte col · lectiu , no només d’un candidat . Per això veiem la  necessitat de formar un govern de majoria progressista , que dugui a terme polítiques per a la ciutadania i compti amb la seva participació .

Volem un PSC obert , renovat i innovador . El PSC és l’alternativa al govern conservador del PP de la nostra ciutat .Volem plantejar noves propostes mitjançant noves polítiques de participació ciutadana , noves formes de gestió municipal , noves estratègies transversals per al desenvolupament social , cultural i econòmic de la ciutadania , treballant intensament per donar resposta a les necessitats de totes les persones .

L’atur és el nostre problema més important . El seu efecte és dramàtic , especialment en les persones de més de 50 anys , i és una situació molt descoratjadora per als joves . Des de l’ Ajuntament hem i volem instaurar polítiques que impulsin el desenvolupament econòmic de la ciutat, així com el suport a l’economia social .

Castelldefels es mereix els millors serveis sanitaris i educatius , i l’Ajuntament s’ha d’implicar més en aconseguir-los.

La cultura , l’esport , la gent gran , els joves , són prioritats del dia a dia del nou govern municipal , especialment a través del suport a les entitats de la ciutat i de la seva participació .

Per tot això , m’agradaria gaudir de la vostra confiança i , en conseqüència , del vostre suport per encapçalar la llista electoral del PSC a les properes eleccions municipals de 2015 .

Participa en les primàries del PSC del dia 5 d’abril !

Junts aconseguirem el “Millor per a Castelldefels ”

Ramon Morera i Castell

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s